Edzők

Balogh Gergely

SFG Instruktor - FMS Szakértő - Coach

Bemutatkozás

Szeretettel várlak egyéni kis vagy nagycsoportos óráimon!

Árak

3 hónap heti két edzéssel 34.000 Huf Lehetőség van még: - kiscsoportos - egyéni - felzárkóztató órára is.

órarend

Asztalos Eszter

SFG Instruktor, FMS Szakértő, GFM Instruktor

Bemutatkozás

14 irodában eltöltött év után, egy huszáros karrierváltással 2015-ben kezdtem edzősködni, miután sikeresen vizsgáztam az Strong First Instruktori képzésén. Elsődleges motivációm: Rávezetni a tanítványaimat a mozgás szeretetére és élvezetére, hogy újra felfedezzék, mire képesek, ha jól mozognak és a testüket eredeti funkciója szerint használják. Ha ez sikerül, minden más vágyott cél kellemes mellékhatássá válik. És persze azzal keressek pénzt, amit ennyire megszerettem. 😊

Árak

Havi bérlet/Monthly pass: heti 2 alkalom/Twice a week: 14000 Ft . 3 hónapra előre, kedvezményes/Prepayed for 3 month with discount: 36000 Ft; Személyi edzés megegyezés szerint; Minden új tanítvány első havi bérlete mellé ingyenes FMS (mozgás minőség) felmérés jár ajándékba.

órarend

Karsai Dávid

edző

Bemutatkozás

Gyerekkorom óta sok-sok sportot űztem (vívás, úszás, tenisz, pingpong, foci, kyokushinkai karate), majd némi kitérő után megismerkedtem a kettlebellel (és persze a saját testsúlyos, barbelles, clubbelles, TRX gyakorlatok jelentős részével), majd 2013-ban edzői vizsgát tettem a világ legjelentősebb kettlebell szervezetének (Strongfirst) oktatói képzésén. Emellett végzett testépítés-fitnesz sportedző vagyok (IWI International), elvégeztem az FMS 1. és a GrondForceMethod 1. képzéseit is, illetve önszorgalomból sokat foglalkozom a különböző étrendekkel, egyéb "testhacker" módszerekkel - és persze a továbbiakban is igyekszem képezni a magam a "hogyan-csináljunk-átlagemberből-sérülésmentesen-szuperment" vonalon 😉 Kortól-nemtől-mindentől függetlenül téged is szeretettel várlak edzéseimen a délutáni-esti órákban a Kálvin-Ferenciek-Astoria háromszögben (Fejér György utca), illetve reggel az ex-Moszkva Széll Kálmán térnél! Az órarendemben a pénteki (ingyenes) és vasárnapi (1000.-/alk.) edzések kiegészítők, az alap edzések h-sze és k-cs rendben vannak.

Árak

14000/hónap - az éppen aktuális kedvezményekről személyesen, az edzésen

órarend